millions of thanks :)

tragedi malang 19 Januari : sprains ! huh … memalukan dan menyakitkan . but thanks for these people sebab care walaupun terseliuh sikit je . tapi sampai tempang jugak la aku sehari dua tu . those ‘angels’ are :

My Father : dah balik kerja penat-penat , tapi malam tu keluar balik sebab nak beli bandage dengan minyak angin and tolong balutkan kaki aku dengan bandage . *along jealous , abah sayang aku lebih .*

My Mother : sebab tolong urutkan buku lali kaki belah kanan aku sampai aku buat drama air mata masa tu . at the end , badan mak aku yang sakit balik bila urut aku .

Angah : sebab tukar tempat tidur dengan aku . dia kata , kalau tidur belah tu nanti orang terlanggar la apa la . *aku pelik , macam mana nak terlanggar pulak ?*

Amalina : sebab tolong bawak aku keluar daripada court ‘berhantu’ tu and mintakkan ais dua tiga ketul tapi abang kantin tu murah hati , siap bagi dua tiga cawan pulak .

Najihah : sebab paham-paham bahasa sendiri untuk jalan slow2 je sebab tunggu si tempang ni yang jalan macam siput sakit kaki . and cakap dekat Amalina “wey , betul la yana jalan tempang” . sentap aku dowh . =D

Mr. R : yang ketawakan aku balik sebab masa kaki dia terseliuh , aku ketawakan dia . and marah aku sebab tak reti jaga seluar *koyak dekat lutut sebab jatuh* . eleh , you . cakap je la yang you nak nasihatkan I suruh hati-hati . nak berkias-kias pulak . *okay , biar aku perasan sekejap .*

Subashini : sebab selalu tanya aku , “how’s your leg ?” .

Zulhaiqal : sebab tolak aku sampai kaki aku lagi bertambah-tambah sakit . and then mesej mintak maaf . tapi sempat lagi mengata pasal badan aku tu .


p/s : cehh … sorry ye readers . dah macam ucapan apa je ni . mengarut je tapi seriously , korang-korang ni memang sangat caring . semoga bahagia dunia akhirat ye . hahaha !
Sorry for the inappropriate language used !

2 comments:

alynfazlin said...

aku blaja..dlm tempoh 48hours jgn urut ur kaki tu..just letak ice je.. cuz kalau urut nanti mkin sakit.. yg aku blaja la...

Lyana M said...

tak sampai 24 hours ,
mak kau dah nak urut-urut kaki aku .
tau-tau je la mak kau tu .
tapi masa tu dah masuk angin .
hentam aje la .
urut sikit-sikit janji boleh jln mcm org normal .