Ajwad kenapa buat aku sedih ?

wey , kenapa kau cakap macam tu tadi wey ? aku baru nak buat macam tak ada apa-apa . dan everything yang kau cakap tadi semua betul kut . aku marah bukan aku benci la . tapi kenapa kau buat aku 'terasa' tadi ? thanks for everything yang kau 'nyatakan' petang tadi . aku hargai semua benda tu . betul kut cakap kau , aku akan ingat benda tu . tapi seriously , masa kau cakap semua benda tu tadi aku rasa sedih gila . *damndamn . tak nak fikir lah*

p/s : tapi scene drama korea kau tadi meng-GELI-kan aku dow . meremang bulu roma tapi aku buat tak tau je sebab konon-konon cool la tapi mak aiii ... naik bulu roma aku dow .
Sorry for the inappropriate language used !

3 comments:

Jonroxx1995 said...

Wei, wat relax je la. Yg psl ko rindu dia walaupun smua btol ko bkn seorng yg akn rindu dia pown. satu kelas akn rindukn dorang, especially wad dgn lawak bodonya dan byk lgi ah. So relax k yana. Aq dah comfirm rindu ah girlfriend aq. haha

Lyana M said...

gf kau terselit dekat dalam hutan mana-mana entah nanti .
dekat hujung dunia dia .
lepas ni dah tak boleh nak pegang2 tgn selalu .
hahahaha !

Jonroxx1995 said...

ala, bukan dalam hutan pown, aq xtau la skola tu kat ne tpi skolah tu ok kot. Dan kite bukan selalu pengang tgn pown. so aq dah biasa la. Dan aq kena tunggu dia balik ke KL utk pengang tgn dia lg :( sedih aq. haha.