jamuan *ek?*

keputusan dah muktamad.
agenda untuk jamuan akhir tahun kelas aku tahun ni dah ditukar.
ala-ala family day.
kelas gituuuu...
ada dalam lebih kurang 6 games yang akan kitorang main.
boleh tahan mencabar dah tu kut.
kitorang yang organizer ni dah tepu kepala hotak mencari idea nak buat games yang boleh menawan kalbu classmates yang lain.
dan akibat aku yang terpengaruh sikit-sikit dengan Running Man,
ada la satu dua games tu dah ala-ala dalam Running Man.
peniru betul Lyana nih.
ek?
lepas tu ada la makan-makan ala-ala piknik dekat tasik tempat jamuan kitorang tu.
hebakk tak?
dan games 'basah' dah tentu-tentu yang paling awesome sekali.
btw, ada sesiapa nak kata buat sukaneka untuk jamuan kelas tu macam low class or tak gempak?
ek eleh... sambil having fun, boleh mengenyangkan perut and rapatkan hubungan antara classmates apa.
kan kan?
dah la tahun depan kelas tak berubah sebab ada satu je science streams dekat sekolah aku tu.
tahun depan pun muka sama jugak.
uhh... harap-harap ada jejaka tampan yang pindah masuk kelas aku tahun depan.
=.='

p/s : tapi masalahnya, aku takut aku ada hal lain tarikh tu nanti. sedih la pulak kalau tak dapat join. tadi dah semangat sampai rasa nak loncat-loncat atas meja sebab nak mempertahankan idea masing-masing. hmm...

Sorry for the inappropriate language used !

6 comments:

aku_fynaz said...

na join !! hehe

Lyana M said...

meh la dtg kl.
lpz jamuan bole berenang2 tak timbul2 dlm tasik kat situ.
:)

aku_fynaz said...

hehe ta pandai berenag...haha (Segan)

Lyana M said...

haha.
ehh jap.
same la kite.
tkpe.
pelampung kepala itik ada bnyk jual.

Huda Diaz said...

siap besarkan "jejaka tampan" tu? takde yang tampan ke kat kelas?
haha :D

Lyana M said...

hehehe~
ada la seketul dua yg tampan.
tapi dari form 1 dah sekelas ngn dorg.
bosan dah ni.
masuk tahun dpn,
boleh dikatakan 5 tahun dah nak sekelas dgn hampir smue boys tu.