apahal lah ?

aku tak faham !
tolong bagi aku faham !
apahal 2, 3 hari ni,
semua orang pakat nak menghuru-harakan hidup aku je?
buat crank call ?
mesej benda bukan-bukan ?
aku tak angkat call,
aku kena marah !
aku tak reply mesej,
aku kena maki !
okay...
nampaknya aku terpaksa download software call manager tu la .
biar aku boleh blacklist semua nombor yang suka men-serabut-kan saraf-saraf dalam otak aku ni.
aku ingat lepas exam boleh relaks,
ni bala bencana tak sudah-sudah.

PERGI KACAU ORANG LAIN LAH !


Sorry for the inappropriate language used !

3 comments:

Ahmad said...

saya harap sy tidak tergolong dalam golongan tersebut..:)

alynfazlin said...

aku buntu doe.. :(

Lyana M said...

@ alynfazlin
what's up?
apahal?
laen kali msg kt fon la.
soh ak on ym.