BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER

[jom klik banner dekat atas]

Blog ni aku buat around bulan 10 or 11 tahun lepas. tapi tak aktif sangat sebab masa tu, tujuan aku ber-blog sekadar nak tulis apa je yang terlintas dalam fikiran or about apa yang terjadi setiap hari. lebih kurang macam diari la. tapi bukan untuk hal yang personal sangat. dulu tak pernah terfikir pun nak tambah kenalan dekat alam maya ni. tapi bila dah selalu blogwalking dekat blog-blog otai, tiba-tiba terfikir "apa salahnya kalau tambah kawan kan?". so start dari situ baru la ada niat nak join segmen, follow sana sini and tambah kawan. sekarang, walaupun tak banyak followers tapi dah kenal jugak serba sedikit dunia luar berdasarkan cerita-cerita blogger-blogger otai tu. kawan untuk saling comment post masing-masing pun dah ada. :)

Idola aku dalam dunia blog ni, Lyssa Faizureen, Ben Ashaari, Yuyu Zulaikha, Wan Hazel dan Solicious Storynory sebab dorang ni banyak bagi tunjuk ajar dalam dunia blog and selalu share tutorial. tak kedekut pun. :)

Sorry for the inappropriate language used !

16 comments:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

QasehSuci said...

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

nurul nadia said...

singgah sini dari segmen abg ben ^^

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

Lyana M said...

@ Ayu, QasehSuci, nurul nadia & syafiq ahadin

slm kenalan semua. :D

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Aiisyah Gazali said...

singgah sini. salam perkenalan

wanie wonek said...

hye im follow u dear. singgah dari segmen yang sama. jom terjah blog saya pulak.

http://waniewonek.blogspot.com

cikpjaz said...

Salam kenal dari pjaz, dari segmen yang sama, pjaz singgah sambil follow ^___^

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama
ayu singgah sambil follow.
jemput la dtg blog ayu pula^^

CikHoneyBee said...

salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

KiMiE said...

Salam. Terjah dan follow, dari segmen bro Ben :)

jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

QmaRidh said...

salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :) Kalau ada masa terluang, jenguklah blog kawan2 lain. ;

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

Lyana M said...

@ SpidermanHere, Aiisyah Gazali, wanie wonek, cikpjaz, Miss Ayu Nushka, CikHoneyBee, KiMiE, QmaRidh and Arol Mubin

okay. dh follow korang balik dah.