aku tau aku coolio ...

hello buddies ! once upon a time … there’s one girl yang suka sangat condemned i . i pun tak tau apa masalah besar hidup dia dengan hidup i . i pergi sekolah pakai stoking pendek and warna-warni pun jadi isu besar dekat dia . dia suka nak comment cara i buat itu ini macam dia tu perfect habis la . perangai macam ******* . lagi mau banyak bunyi . okay … memang i pergi sekolah pakai make-up . pakai eyeliner , mascara , compact powder , lipbalm . then , so what’s your problem bitch ? i punya suka la . bukan i mintak duit you pun nak beli all those make-ups . my money ! so mind your own damn business boleh ? you nak kata i over bila i pakai make-up pergi sekolah ? hahaha . it doesn’t give a damn to your life la . tak payah sibuk . i punya suka . kisah pulak you pasal i kenapa ? nak tunjuk caring ? go fuck yourself brat … even you nak kata i perasan cun and hot sekali pun , you boleh go to hell tau tak ? i tak ramai kawan lelaki sebab i bukan stok murahan macam you . setuju kan ? i know , even Nathalie , my classmate also said that my eyelashes are fake . no lah darling ! bulu mata i original tapi sebab i pakai eyeliner tebal-tebal . that’s why nampak macam bulu mata tak original . tapi i tak kisah . people always talk about whatever meet their eyes but sometimes things are not always as they seen . jadi i hanya buat apa yang i rasa i nak buat . bukan dipaksa dan i pun tak nak people bagi nasihat dekat i lepas tu dia sendiri yang buat . it’s the funniest thing that i’ve ever heard in this 15 years lah . seumur hidup i , inilah yang paling lawak and stupid tau tak . you nasihat i lah konon , jangan wear make-ups to school . tapi lepas tu about 2 or 3 months later , you pun pakai make-up pergi sekolah kan ? jadi apa beza you dengan i ? dua-dua pun hampeh kan . dua-dua pun poyo kan ? so tak payah cakap banyak . urus hal you . hal i , i punya suka . u pakai apa pun i tak kisah then you pun tak payah la kisah apa i pakai bila i pergi sekolah . i nak perasan sekali pun bukan masalah you . bukan kacau you punya kawan-kawan kan . i nak tegur you sekali sehari pun payah . so please … jangan ambik tau hal i .

p/s : gedik ke guna ‘i-you’ ? oh ! for me , yes . but untuk menjadikan entry ni tak kurang ajar . i terpaksa lah guna ‘i-you’ bagai untuk menutup any kata-kata yang tak sopan langsung dibaca . and one more thing , i just write whatever i feel and i felt . no comment untuk entry ni . thanks for stopping by and read .

Sorry for the inappropriate language used !

2 comments:

alynfazlin said...

copycat.. hahahaa

heartbroken lone disaster said...

copycat sape ?
kau ?
heh ..
please ouh .
dari form 1 aku mcm tu .