untuk Apiq [kalau dia baca la]



nak marah lagi ke? takkan benda kecik nak marah lama-lama. okay fine! maybe awak stress-serabut-kusut-banyak masalah tapi kita dah lama tak sembang macam dulu. and bila awak contact saya balik. suddenly awak nak start-kan pergaduhan. saya boleh handle la benda tu. masa awak hilangkan diri *cewahh*, saya boleh survive sendiri. semua saya settle-kan sendiri. so please la! takkan hal semalam tu pun marah-marah kut!

Sorry for the inappropriate language used !

2 comments:

Bluewendy said...

huhuhu.. sabor jek lah kan.. biasalah gaduh2 nih, bila jauh rindu plak yek.. hehee..:P

Lyana M said...

tk bole nk sabar ni bluewendy.
rasa nk telan je.
rindu?
hahahaha.
ehh.. segan la.
mana ade.
=)