happy birthday !


2 Julai 2011
Happy Belated Birthday, Afif.
Dah 18 tahun hidup kan?
Semoga bahagia and success selalu.
=)

p/s: dia ni call saya, sindir-sindir sebab saya tak wish dia. tapi saya bukan tau bila birthday dia. dia mana pernah bagi tau. ape laa. mentang-mentang dia orang first wish masa birthday saya, boleh la main sindir-sindir bila orang lupa birthday dia. apa-apa pun. thanks la bro sebab dengar Yana membebel macam-macam semalam. dengar problems Yana even kita kawan tak sampai 5 bulan pun lagi. memang best la kawan dengan hang!

Sorry for the inappropriate language used !

2 comments:

Bluewendy said...

hepi belated besday..=) nice blog dear..keep it up..!!

Lyana M said...

my friend's birthday actually..
hee~
thanx..
simple je ney.