tagged (!)

uikks. 
Adik Fynaz yang tagged saya mende alah ni.
apa benda?
saya pun tak paham sebenarnya.
:D

THE RULES :) 

1.You must post these rules.
2.Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3.Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5.Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
6.No tag back!
7.No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

11 THINGS ABOUT LYANA

1.Tak suka diganggu sewaktu tidur.
2.Suka kucing comel. Hodoh tak suka. :D
3.Suka baby yang tak suka menangis.
4.Tak suka minum susu yang berwarna putih.
5.Tak suka pakai pakaian yang berwarna meriah-meriah.
6.Suka baca novel cinta dan yang ala-ala falsafah sikit.
7.Suka menangis sorok-sorok daripada pengetahuan orang lain.
8.Senang lembut hati bila dipujuk.
9.Tak reti memasak walau hanya nasi kecuali maggi.
10.Suka melawan balik bila ada orang cari pasal.
11.Baik bila orang buat baik, jahat bila orang buat jahat. Fair and square. :)

QUESTIONS FROM FYNAZ

1. law kowang di beri peluang...na jd ape...n knpe ?
: saya nak jadi pharmacist sebab mak saya suruh saya ambik course yang ada kaitan dengan hospital. saya kan anak yang mendengar cakap. :) tapi ni perancangan je.

2.korea ??? kowang minat ta ?
: minat sesangat. tapi tak la sampai semua cerita korea nak tengok. depends.

3.eti men gitar ??? law reti ajar bley ?? hehe
: tak gheti la. pegang gitar pun tak pernah. ecehh... tipu je.

4.name penoh ape..may i know ?
: Lyana M... :)

5. umo lak ??
: 16 tahun nak masuk 17 tahun dan bakal sengsara dengan SPM tak lama lagi.

6.ade gajet pe ? senarai kan ...hehe
: gajet tu ape? :) lappy je kut.

7.ade suke someone ??
: emmm... ada kut tapi senyap-senyap je. :'(

8. blog ya pling wat kowang terpegun..except my blog..(i know my blog well , buwookk )
: blog Yuyu Zulaikha boleh?

9.at kolah mesti de gelaran kn..ape dy ?
: dulu-dulu ada orang panggil saya Strawberry sebab saya selalu pakai stoking gambar strawberry tapi semalam baru dapat gelaran baru, Senah! wutdehell?

10. suke Fizo omar taaaa ???
: biasa-biasa je. lagi suka Aaron Aziz.

11. suke lappy@ipad ??
: suka ipad tapi ada lappy je. bersyukur lah kan. ^-^

MY QUESTIONS

1.Anda takut kucing tak? Kalau takut, kenapa?
2.Kenapa orang lagi pilih lagu and filem luar negara dari Malaysia?
3.Percaya tak dengan sihir or ilmu hitam?
4.Ada idea tak macam mana nak kawal marah?
5.Zaman sekolah rendah or menengah lagi best? Kenapa?
6.Apa yang membuatkan anda bersemangat berkobar-kobar nak pergi sekolah?
7.Kenapa most perempuan takut lipas?
8.Lagu melayu lama or yang latest lagi best and tak boring nak dengar ulang-ulang kali?
9.Filem hantu Malaysia tak seram ek kalau nak compare dengan luar negara? Kenapa?
10.Pernah tak buat masalah dengan cikgu sampai bermasam muka? Apa yang anda buat?
11.Anda lagi suka pergi sekolah and jumpa kawan-kawan or ponteng sekolah and duduk rumah?

done!
perghhh.
bingai kepala hotak aku nak create soalan bebanyak.
so sekarang aku nak tag ;

1. Keyla
3. Kechik


Sorry for the inappropriate language used !

6 comments:

by Zent said...

SC da follow lame da kat sini :)

Entri Terbaru: Google Translate Menghina Al-Quran!

Lyana M said...

ouh..
ha'ah.
sy perasan je tp busy cket nk follow back.
so ble dh ade mse terluang,
sy follow back la.
:)

aku_fynaz said...

tq kak ! hehehe

Lyana M said...

hehehe~
welcome dear.

Anonymous said...

Ya, mungkin karena itu

Lyana M said...

maksudnya wahai Anon?