kenapa tak boleh blogwalking?

uhh... saya tak sihat la. flu, batuk and rasa macam nak demam. semua bercampur jadi satu. nak blogwalking pun tak best sebab batuk-batuk. nasib tak tersembur je air liur dekat lappy ni. maka dengan itu, nak beramah mesra dengan blogger lain pun macam tak best sangat. tunggu ye bila dah sihat sikit nanti, saya gegar blog korang. ecehh... blogger yang peramah macam saya. wahh... puji diri sendiri pulak.


saya link-kan dorang sekali. dorang ni saya pilih berdasarkan keramahan dorang melayan omong kosong saya di shoutbox. dorang rajin kunjung balas blog simple saya ni and tinggal jejak dekat shoutbox. best kawan dengan dorang. rajin bersembang walaupun benda tak menarik. :')


Sorry for the inappropriate language used !

8 comments:

aku_fynaz said...

t mkn ubt taw , ! law ta..cocok akk gan jarum...hehe tke cre......
cian lapy akk..basah da...hehe

Lyana M said...

hee~
ubat2 tak main la.
kte strong.
ubat pun tak jalan.

nak cocok akak?
lastik hidung karang.

lappy ni dah lama tak mandi.
kira air liur akak buat cuci dosa dia yg td buat perangai tak boleh nak on tu.
ingatkan dah rosak.
baru pikir nak lempar masuk longkang besar blakang umah.
:D

aku_fynaz said...

hehe lapy uh mai bg adik la..
adik g service...bg kering gan hydryew..hehehhehe

Lyana M said...

ohh no.
akak tak sanggup berjauhan dgn lappy ni.
walaupun dia ni menyusahkan hati nurani akak.
jasa dia harus dikenang.
peneman dikala sunyi.
sobsob T-T

p/s : anugerah pelakon drama terbaik. jatuh kepada Lyana M.

aku_fynaz said...

alolo...jgn nages...
grau jeee...
g pon t akk tade lapy...da ta bley chat gan akk :(

kyra veronica said...

hope get well soon dear....mkn ubat yeee....

Akeyla Frr . said...

:DDD Heee , sorry late . Keyla busy -.- Raya haji kann ? :D

Lyana M said...

@ aku_fynaz

haa. twu tkpe. krg tk bole chat, sunyi la idop akk.

@ kyra veronica

tq. dh letihh da ni asyik mkn ubat.

@ Akeyla Frr .

hee~ tkpe2. awk kn tlg org korbankan lembu jugak. tu yg busy eh? huhuhu. :)