SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!

[klik je banner dekat atas. percuma tak payah bayar]

tadi saya blogwalking dekat blog Diyana Ali.
sebab tak ada entri best nak tulis,
saya join je la apa-apa segmen.

nak tag ;


Sorry for the inappropriate language used !

20 comments:

Diyana Ali said...

thanks sbb bjalan ke sini . hehe .. sama2 join sini :)

Syazfida Afzan said...

very nice blog...done following u my dear...do follow me back yea...^_^

http://syazfida.blogspot.com/

Siti Zuraina Bte Amran said...

hye,
datng dri segmen yang sama.
slat berkenalan n klaw free snngh la ke blog saya..=)

Liyana Aisyah said...

singgah sini dari segmen same

Lyana M said...

@ Diyana Ali

hee~ sje ziarah kwn2. tkde bnde nk bwt.

@ Syazfida Afzan, Siti Zuraina & Liyana Aisyah

follow korang tau! thenx singgah sini.
:D

Lyana M said...

@ Diyana Ali

hee~ sje ziarah kwn2. tkde bnde nk bwt.

@ Syazfida Afzan, Siti Zuraina & Liyana Aisyah

follow korang tau! thenx singgah sini.
:D

Eza Boom Boom :) said...

Hai.Hai.Hai..Eza singgah sini dari segmen yang sama. Jom sama-sama kita tambah kawan. Kalau ada masa lapang, jempot la pergi blog Eza. Eza suka sangat dapat kawan baru. Nice to know you, yeaa! :D

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

YNA said...

salam kenal dear :)

good luck utk spm thn dpn ya? :)

YNA said...

salam kenal dear :)

good luck utk spm thn dpn ya? :)

rahman said...

Hello, sy dari segmen yg sama. sy dah follow kamu, kamu pon silalah jd follower sy ye.. tq!

Lyana M said...

@ Eza Boom Boom,

okay. follow u back dear. salam perkenalan. :)

@ YNA

salam perkenalan jugak. SPM? hee~ tq dear.

@ rahman

okay. follow u back dear. :)

fiqah said...

ziarah dri segmen yg sama...salam perkenalan :)

PUTRY said...

dari segmen yg same . done folo . anyway , salam kenal yeaa :)

Lyana M said...

@ fiqah & PUTRY

follow u all back kay. slm perkenalan jugak. :)

izah :) said...

hyee ,iza singgah dari segmen yang sama..kalau sudi ,jom singgah blog iza..:)

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

Lyana M said...

@ izah :)

hyee. follow blog awk k. done!

cIKhA said...

Singgah n follow jugak dari segmen sama..jom jejalan ke blog saye ;-)

fieza24 said...

"dtg dari segmen yang sama . follow"

Lyana M said...

@ cIKhA $ fieza24

follow back. :D

PURPLEVIOLET said...

nak header cantik dan cute tak?tengok sini je taw.

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html