|SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau!

[klik banner kat atas]

dah banyak hari tak sign in blog ni sebab tak sihat. so hari ni nak join segmen Myra.
nak tag ;

Sorry for the inappropriate language used !

19 comments:

Amyra Azhar said...

follow sini :D
thnx join segmen myra!

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg dr segmen yg sme. hr ni cuti.. bule la join bw dan folow :) jmpt ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Lyana M said...

@ Amyra Azhar

uhh. welcome dear. credits tu u jugak sebab buat segmen cmnih. :)

@ CikHoneyBee

follow u back. :)

faizah abdul samad said...

singgah smbil follow dari segmen yang sama..nice blog..salam kenal yer...:)

Lyana M said...

@ faizah abdul samad

follow u back k. slm perkenalan jugak. :)

missanonymous said...

dari segment yang sama :D done follow u..mehh la follow sini
http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Lyana M said...

@ missanonymous

follow u back later. slm prkenalan. :)

Hilmi Razali said...

hye...follow dari segmen yang sama..
later follow my blog kayh?

http://storygempak.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Yusri Aldi said...

done following you,
follow me back here.
dari segmen yg sama. :)

http://yusrialdi.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Lyana M said...

@ Hilmi Razali & Yusri Aldi

done follow back.
:)

myu said...

Salam perkenalan :) Hye, myu singgah sini dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Lyana M said...

salam perkenalan jugak.
done follow!
:D

LaDy NeA said...

follow dari segmen yang sama!!!follow lar balik yer!!! thanx!!!

http://ladynea.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Lyana M said...

done follow back.
:D

cik ezai said...

singgah+follow dari segmen yang sama..follow me back k..
http://lovedalicious.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

faTin Najwa said...

datang dari segmen yang sama la.. hehe jom follow
http://fatinamiranajwa.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

faTin Najwa said...

datang dari segmen yang sama.. jom follow
http://fatinamiranajwa.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

miwako ikushi said...

iza singgah sini dari segmen yg sama..kalau sudi ,jom singgah blog iza..:D

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Lyana M said...

@ cik ezai, fatin najwa & miwako ikushi

follow u olls back.
:D