untuk Alyn Fazlin !

dol dodol dol ... weyh , sorry la ye . kau balik rumah , tak jumpa aku pun sebab aku ni busy . semua orang perlukan khidmat aku . cewahh ... apa-apa hal , mesej la aku . seposen pun berkira . haa ... lagi satu , aku bagi comment dekat blog bukan nak balas . ngek ! tapi kan , Angah kata kau suruh ibu call aku and sebab nak suruh balik rumah sebab kau rindu aku ? haha . betul ek ?
Sorry for the inappropriate language used !

2 comments:

alynfazlin said...

ah.. belah aku rndu ko.. tolong la.. aku perlukn ko sbb aku tengah stress doe skng.. ko tu yg mcm babi.. aku balik ko xde pulak..

Lyana M said...

hahaha .
poyo doe .
kau pun babi ek ?
babi je bole ckp ngn babi .
mcm ayam ckp ngn itik ..
masing2 tk phm .
betulkan ?
hahaha .