kalau rasa ni pasal kau , sila baca !

apa masalahnya kalau aku nak pakai baju hitam yang ketat tu ? sebelum ni kau tak pernah tengok perempuan pakai baju ketat ke ? sebelum ni kau duduk dalam hutan ? nampak monyet je .sebab tu tak pernah nampak perempuan pakai baju ketat-ketat macam aku eh ? B - O - double D - O - H . kecoh ! jakun sangat . setiap minggu nak sindir-sindir aku . so what ? aku semakin fed-up kau tau . lepas ni , tak payah sibuk hal aku . mind your own business . aku tak heran kau nak buat apa , kau pun tak payah nak kisah aku nak pakai apa . paham ? huh ! LOSER … and kalau ada yang rasa aku ni macam bajet nak pakai ketat-ketat tu , boleh go to hell yeah . tak payah nak jeling-jeling bagai . badan aku nampak gemuk ke , kurus ke , buncit ke , tak payah nak busybody … jaga body kau cukup .

Sorry for the inappropriate language used !

4 comments:

Jonroxx1995 said...

Lah, psl aq ke? dah ckp sry kan.

Lyana M said...

terasa ke ?
aku tak tulis nama kau pun .

Jonroxx1995 said...

aritu aq seorang je yg ejek ko psl bju ko so of course la terasa.

Lyana M said...

hahaha .
tk ade lah .
ade a few people yg usha aku tk puas hati ..
mcm aku bwt slh bsr ngn dorg .
aku pun hangin la .
tk pyh trase kayy ..